Roger Hodgson of Supertramp 11/08


ROGER HODGSON OF SUPERTRAMP

Cofundador de la llegendària banda Supertramp el 1969, i membre durant 14 anys, l’anglès  Roger Hodgson no només va ser un vocalista inconfusible, també va ser la ment creativa de la que van sortir èxits com The Logical Song, Breakfast in America, Give a Little Bit, Dreamer, School, Take the Long Way Home, Child of Vision, Even in the Quietest Moments or It’s Raining Again, entre molts d’altres temes que formen part de la vida de milions de seguidors.

Juntament amb Rick Davies, al qual va conèixer gràcies a un anunci en el que es buscava un guitarrista per a un nou grup, va assolir l’èxit gràcies a la seva reinterpretació del rock progressiu imperant als 70 i a la senzillesa del seu soft-rock, que contrastava amb la profunditat filosòfica de les seves lletres. El salt a la fama del grup va arribar amb l’àlbum Crime of the Century (1974) i va continuar amb treballs posteriors com Crisis? What Crisis? o Even in the Quietest Moments. Era el preludi de quelcom molt més gran, el seu icònic Breakfast in America, de 1979, que ha venut més de 20 milions de còpies a tot el món. La clau del seu èxit? Una qualitat i una precisió instrumental poc comunes alternada amb tornades i lletres enganxoses. El rock artístic s’aproximava a la cultura pop.

En trencar-se la banda, Hodgson va explorar nous camps musicals en la seva carrera en solitari, sense por a l’experimentació. Amb l’arribada del nou segle, amb la seva veu aguda com a signe distintiu, va tornar a pujar als escenaris. Des de llavors, ja sigui al piano, a la guitarra, o amb el suport de la seva excel·lent banda, revisita els seus grans èxits, que demostren en cada directe que són immunes al pas del temps.

www.RogerHodgson.com

Discografia:

  • Supertramp(1970)
  • Indelibly Stamped(1971)
  • Crime of the Century(1974)
  • Crisis? What Crisis?(1975)
  • Even in the Quietest Moments…(1977)
  • Breakfast in America(1979)
  • …Famous Last Words…(1982)
  • In the Eye of the Storm (1984 )
  • Hai Hai (1987)
  • Open the Door (2000)
  • Classics Live (2010)

 

VIDEO OFICIAL:


Dia i hora del concert

11 d’agost a les 22h

Obertura de portes

11 d’agost a les 20.00h

Ubicació

Parc del Pinaret (Carrer Josep Serra i Dalmau, 2. Cambrils)


IMPORTANT

  • No s’admetran devolucions o canvis d’entrades. No es retornarà l’import de l’entrada en cap cas, excepte d’anul·lació d’un espectacle.
  • Els menors de 16 anys ha d’anar acompanyats d’un progenitor o tutor legal.
  • Per raons de seguretat i higiene, no es permet l’entrada de menjar ni beguda al recinte.